VJS:n turnausten tulospalveluissa yhteistyöhön Evenia Oy:n kanssa

eveniaVJS järjestää vuosittain toistakymmentä turnausta. Seuraavalle kaudelle turnausten tulospalvelusta vastaa Evenia Oy:n GameResultOnline.com -palvelu. Palvelun ansiosta tulospalvelun reaaliaikaisuus lisääntyy, käytettävyys paranee sekä mobiilikäytettävyys on sujuvaa.

– GameResultOnline.com -palvelu on helppokäyttöinen turnausjärjestäjälle ja hyvä käyttää turnausosallistujille ja turnauksen tulosten muille seuraajille. Hieno harppaus turnaustemme kehittämispoluilla, kommentoi innostuneesti VJS:n turnauspäällikkö Juha Pekkanen

GameResultOnline.com -palvelua on käytetty kesän aikana muutamassa turnauksessa, kun eri palveluntarjoajien palveluja on verrattu. Ensi kaudella palvelu on käytössä kaikissa turnauksissa sekä VJS:n järjestämissä sarjoissa.