Tule VJS:n kannatusjäseneksi

VJS tekee tärkeää työtä. Tärkeän työn tekijöitä seurasta löytyy yli 500. Lapsia, nuoria ja aikuisia toiminnassamme on yli 1600. VJS:n toiminta ei ole vain urheilua tai liikuntaa. Missiomme on olla Suomen paras kasvattajaseura. Silloin on tärkeä pitää huolta lapsista ja nuorista monipuolisesti. VJS esimerkiksi maksaa vuodessa yli 35 000€  nuorille palkkaa ja tarjoaa näin monipuolista työkokemusta seuran erilaisissa tapahtumissa. Aika hyvää nuoristotyötä, vai mitä?

Kannatusjäsenyyden ja fanikaulaliinan saa nyt yhteishintaan 20€. Mikäli fanikaulaliina ei ole tyyliäsi, voi tietysti liittyä kannatusjäseneksemme maksamalla 15€:n kannatusjäsenmaksun.

Liittymällä kannatusjäseneksemme tuet toimintaa, jonka meille tärkeät asiat ja toiminta kohtaavat:

TASA-ARVO – JALKAPALLO JOKAISELLE

1. VJS järjestää toimintansa lähtökohdasta, että olemme olemassa alueemme lapsia ja nuoria varten eivätkä he meitä varten. Kaikki ovatkin tervetulleita toimintaamme ja toimintaa on kehitetty useita kymmeniä vuosia siten, että toiminta on niin monipuolista ettei kukaan joutuisi siksi jäämään ulos

2. VJS:n toiminnassa sukupuolella ei ole merkitystä, kun toimintaa kehitetään. Olit sitten tyttö tai poika, seuran kehitykset vaikuttavat kaikkien toimintaan

3. VJS on jakanut useita vuosia 15 000€ euroa pienituloisten tukemiseksi taloudellisissa haasteissa, jotta jalkapalloa voisi harrastaa ekonomisesta lähtökohdasta huolimatta

4. Oli sitten unelmana hyvä harrastus ja iloista hikoilua jalkapallon parissa tai FC Barcelona, kehitämme toimintaa mahdollistaaksemme kaiken tämän mahdollisimman laadukkaana ja jatkuvana toimintana.

5. Tänä vuonna VJS perustaa myös erityisryhmän, jossa vammaiset lapset ja nuoret pääsevät VJS-logon alle harrastaan jalkapalloa.

NUORET

1. VJS mahdollistaa nuorille työkokemuksen saamista ja taskurahan hankkimiseksi mahdollisuuksia. Vuositasolla VJS maksaa nuorille yli 35 000€. Mikä on parempaa nuorisotyötä?

2. No vielä parempaa nuorisotyötä on se, että erilaisilla tavoitteilla mukana olevat nuoret löytävät oman joukkueensa ja pääsevät harrastamaan hyvässä toimintaympäristössä.

LAATU

1. VJS on ollut siunattu upeista vapaaehtoistoimijoista. Näiden pitkäjänteinen toiminta on mahdollistanut, että heidän toimintansa rinnalle VJS on kasvattanut Suomessa merkittävän suuren päätoimisten valmentajien tiimin auttamaan pelaajien kehittymisessä sekä vapaaehtoisia tehtävissään.

2. Nykyään VJS:n tavoitteellisimmat pelaajat harjoittelevat huippuolosuhteissa ja saavat ohjattua harjoittelua lähes kaksinkertaisen määrän 5 vuoden takaiseen tilanteeseen nähden ja melkein aina päätoimisen valmentajan toimesta.

3. Vapaaehtoisten vetämiin joukkueisiin on panostettu päätoimisten valmentajien tutoroinnin kautta, jotta vuoropuhelu seuran asiantuntijoiden ja vapaaehtoistoimijoiden välillä olisi mahdollisimman sujuvaa ja toiminnan laatua ja pitkäjänteisyyttä edistävää.

ROHKEUS

1. Vaikka VJS on ollut ratkaisuissaan rohkea edelläkävijä (oma kenttä, päätoimisten valmentajien palkkaus, aikuisten harrastetoiminta, vahvasti tuettu pienten lasten toiminta), on se samalla luotettava toimija. Rohkeus on olla perustellusti erilainen ja uutta luova mutta vastuunsa kantava.

Jotta toimintamme voi jatkua kehittymistään ja ihmisten odotusten täyttämistä, tarvitaan siihen kannattajia. Tule siis toimintamme faniksi!

–> ILMOITTAUDU KANNATUSJÄSENEKSI:

https://www.ilmarix.fi/tietoverkko/isoilmari.nsf/ilmoittautuminens?openform&s=n&id=F1DEAF647CD8824FC2257CE100401F71