VJS:n tyttöjä Palloliiton talenttiryhmään

VJS:n Nea Laitila (98) sekä Henriikka Mäkelä (97) ovat tullee valituksi Palloliiton ”Talentti 2015” -ryhmään.

Suomen Palloliitto käynnisti marraskuussa 2010 tyttöjen talenttitoiminnan. ”Talentti 2013” oli osa Naisten EURO2013 -projektia. Vuoden 2015 Naisten MM-lopputurnausprojektia varten jatketaan toimintaa ”Talentti 2015” nimissä. Naisten MM-lopputurnaus 2015 pelataan Kanadassa.

Talenttiryhmään kutsutaan 3-4 kertaa vuodessa 15 – 19-vuotiaita talenttipelaajia, jotka ovat pärjänneet erityisen hyvin omassa seurassaan ja/tai maajoukkueessa. Pelaajavalinnat tekevät Naisten A-maajoukkueen valmentaja, Andrée Jeglertz, yhteistyössä nuorten maajoukkueiden valmentajien kanssa. Talenttileirille osallistuvat pelaajat voivat vaihdella vuoden aikana. Leireillä keskitytään yksilöharjoitteluun.