VJS:n vuoden vapaaehtoistoimijat

VJS palkitsi menestyjiään kauden 2013 suorituksista. Julkaisemme paloissa palkittuja uudestaan loppuvuoden aikana.

VUODEN VAPAAEHTOISTOIMIJAT 2013

VJS:n toiminnan kivijalka on vapaaehtoistoiminta. Sen laskennallinen arvo seuramme toiminnalle on 900 000 euroa / vuosi, joten voimme puhua elintärkeästä ja kriittisestä menestystekijästä. Tulevalla kaudella vapaaehtoistoiminnan merkistystä ja vapaaehtoistoimijoita tuodaan ponnekkaammin esille. Kiitos kaikki panoksenne antaneet kaudesta 2013. Koska voimme palkita vain murto-osan toimijoista, haluamme (VJS-hallitus, VJS-toimisto) näiden nimitysten myötä osoittaa arvostukemme koko vapaaehtoisporukalle.

Vuoden vapaaehtoistoimijat: Katherine Dourneau ja Mikko Seppänen

Kati ja Mikko ovat toimineet 00-syntyneiden poikien joukkueen taustoilla useita vuosia. Kati on pitänyt joukkueen kasassa joukkueenjohtajan ominaisuudessa ja Mikko valmentajana löytänyt toiminnalle suunnan, joka on toiminut sekä liimana että synnyttänyt imua joukkueeseen. Taitavasta, pitkäjänteisestä ja sitouneesta toiminnasta tuloksena on syntynyt jalkapallojoukkue, joka on kasvattanut kokoaan ja tarjonnut monipuolisen ja laadukkaan paikan harrastaa jalkapalloa.