VUODEN PELAAJAT 2013

VJS palkitsi menestyjiään kauden 2013 suorituksista. Julkaisemme paloissa palkittuja uudestaan loppuvuoden aikana.

SEURAAVASSA VJS:n VUODEN PELAAJAT:

Vuoden naispelaaja: Tiia Peltonen

Tiia Peltonen on yhteistyöseura PK-35 Helsingin timanttinen kasvatti, joka pelasi VJS:n naisjoukkueen puolustuksen lukkona. Tiian kovin saavutus oli kuitenkin Suomen alle 19-vuotiaiden maajoukkueen avainpelaajana pääsy EM-kisoihin.

Vuoden miespelaaja: Matias Sauramaa

VJS:n 100% kasvatti on kehittänyt omaa osaamistaan tasaisen varmasti. Tänä vuonna tie on jo viennyt miesten 1. divisioonan peleihin suoraan VJS:n B-poikien maalilta. Matskun otteet ovat herättäneet jo kansainvälistä kiinnostusta ja koska kehittyminen jatkuu samaa nousujohteista kaavaa, on varmasti maajoukkuepaita kohta lähellä

Vuoden tyttöpelaaja: Milla Partanen

Milla on on myös 100% VJS-kasvatti, jonka tämä kausi on ollut varsinainen läpimurtovuosi. Milla edusti tällä kaudelle vuotta nuorempana SPL:n Uudenmaan piirin piirijoukkueessa, pelasi kaksi vuottan vanhempien joukkueessa VJS:n voittaessa hopeaa Laura Kalmari -turnauksessa. Kauden Milla kruunasi taitokilpailun ykköstilalla ja kultamerkillä.

Vuoden poikapelaja: Einari Yli-Kesäniemi

Eikka on tällä kaudelal kolkutellut jo maajoukkueportteja olemalla maaotteluun valittavien pelaajien listalla jo varalla. Lisäksi hänellä on ollut edustustehtäviä niin Palloliiton Tähtitarhaleirillä kuin Uudenmaan aluejoukkueessa. Lahjakkaan Eikan kehitys kohti kotimaan huippua on hyvässä vauhdissa.