VJS hakee kehityskoordinaattoria

Vantaan Jalkapalloseura on jalkapallotoimintaan erikoistunut yhdistys, joka toimii Länsi- ja Keski-Vantaalla. Sen tavoitteena on tarjota jalkapallon kontekstissa urheilu- ja liikuntatoimintaa kaiken ikäisille monipuolisesti, tavoitteellisesti ja pitkäjänteisesti. Kooltaan VJS on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista ja Vantaan suurin lasten ja nuorten liikuttaja.

Etsimme nyt ammattilaistemme joukkoon

Kehityskoordinaattoria

Kehityskoordinaattorina tehtäviisi kuuluu nykyisen harrastejalkapallotoimintamme kehittäminen seuran tavoitteiden mukaisesti sekä kokonaan uuden, alueemme väestöä ja yrityksiä palvelevien jalkapallolähtöisten liikuntapalvelukonseptien kehittäminen ja lanseeraaminen. Osallistut aktiivisesti prosessiemme kehittämiseen ja seuran johtoryhmän ohjauskokouksiin yhdessä toiminnanjohtajan ja urheilutoimenjohtajan kanssa.

Sinulla on on valmiudet pitkäjänteiseen ja sinnikkääseen kehittämiseen ja näkemyksiä lasten, nuorten ja aikuisten liikuntapalveluiden kehittämisestä. Uskallat ajatella uusista näkökulmista, kyseenalaistaa nykyistä ja laittaa itsesi ideoidesi kanssa likoon. Olet valmis iltapainotteiseen työhön ja viikonloppuisin tapahtuviin tehtäviin. Katsomme eduksi työkokemuksen projektien johtamisesta. Työntekijänä olet aloitekykyinen, keskusteleva ja tarpeen mukaan joustava.

Tarjoamme laajan vastuualueen eteenpäin pyrkivässä, tiiviissä joukossa ja mahdollisuuden olla keskiössä täysin uudenlaisen palvelevan urheilu- ja liikuntaseuratoiminnan kehittämistyössä. Toimenkuvaan ei sisälly valmentamista. Tehtävä on aluksi määräaikainen (1v), mutta tavoitteenamme on jatkaa sitä toistaiseksi voimassa olevana.

Lähetä CV ja hakemuksesi palkkatoiveineen 30.9.2013 mennessä veli-matti.yli-rinne[at]vjs.fi. Tiedusteluihin Vantaan Jalkapalloseurassa vastaa Veli-Matti Yli-Rinne 19.9. klo 13.00-14.30 ja 24.9. klo. 10.00–11.30, gsm 050-5513141.