Pienituloisten tukipäätökset tehty – tukea loppukauden maksuihin yli 35 harrastajalle

Pienituloisten harrastamisen tukipäätökset on tehty. Tukea myönnettiin noin 8 000 euron edestä kaikkiaan 34 harrastajan toimintamaksuihin. Takkamaailma ja Viasor Oy lähtivät seuran ensimmäisiksi tukisponsoreiksi.

Vantaan Jalkapalloseura on tehnyt tukipäätökset kauden toiseen pienituloisten tukihakuun. Tukea sai 34 harrastajaa kuukausittaisiin toimintamaksuihinsa koko loppukauden ajaksi (lokakuun loppuun). Tukisummat vaihtelevat kuukausi tasolla noin kymmenestä eurosta, noin 70 euroon. Tuki on suhteutettu harrastajan toimintamaksun kuukausierään ja päätöksessä on huomioitu harrastajien perheiden tulotaso sekä perheen koko.

– Toivon, että tukipäätöksillä on myönteinen vaikutus lasten ja nuorten harrastamisen jatkumiselle sekä perheiden yleiselle taloustilanteelle tässä inflaation pyörteissä, seuran toiminnanjohtaja Janne Bruun toteaa.

Tuki kohdennetaan kunkin tukea saaneen harrastajan kuukausittaisiin toimintamaksuihin alkaen kesäkuusta. Tuki on samansuuruinen kussakin loppukauden toimintamaksun laskussa kesäkuusta lokakuuhun.

Tukisponsorit mahdollistivat tukisumman kasvattamisen

Seura haki tukihaun yhteydessä tukisponsoreita kartoittamaan pienituloisten tukimahdollisuuksia. Tarjolla oli sekä tuki-, että talenttisponsoripaketteja.

Ensimmäisinä tukisponsoreina mukaan lähtivät Takkamaailma ja Viasor Oy.

– Tuemme lasten harrastetoimintaa koska uskomme, että kaikilla tulisi olla mahdollisuus liikkumiseen, kertoo Takkamaailman Ilkka Alatarvas.

– Halusimme lähteä tukemaan nimenomaan paikallista seuraa ja paikallisia perheitä. VJS tarjoaa hyvät ja monipuoliset harrastusmahdollisuudet Vantaalaisille lapsille ja nuorille. Lisäksi seura on jo pidempään tukenut pienituloisia perheitä, joten tiedämme, että heillä on tähän valmiit kanavat ja osaaminen, Viasor Oy;n Marku Nätti perustelee.

Seuramme toivottaa kaikki yritykset edelleen tervetulleiksi tukemaan pienituloisten jalkapalloharrastusta. Tarjoamme tuki- ja talenttisponsoreille näkyvyyspaketin seuran sosiaaliseen mediaan ja olosuhteisiin, sekä aidosti vaikuttavan tavan ehkäistä lasten sekä nuorten liikkumattomuutta ja syrjäytymistä.

Lisätietoja esitteessä sekä seuran toiminnanjohtajalta:

Janne Bruun
0400 529 036
janne.bruun@vanha.vjs.fi