Haemme yhteisöömme olosuhdepäällikköä kokopäiväiseen työsuhteeseen

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Seuran toiminnassa on mukana yli 1500 pelaajaa. Sen päivittäisestä toiminnasta vastaa 20 vakituisessa ja noin 60 osa-aikaisessa työsuhteessa olevaa ammattilaista ja yli 200 useita kertoja viikossa panoksensa antavaa vapaaehtoista seuratoimijaa valmentajina sekä muina joukkueiden toimihenkilöinä.

VJS omistaa VJS-kenttä Oy:n, joka ylläpitää ja rakennuttaa VJS:n peli- ja harjoitusolosuhteita. Tällä hetkellä VJS-kenttä Oy hallinnoi täysimittaista jalkapallohallia Aktia Areenaa sekä Hissikeskus-kenttää, joka on täysimittainen keinonurmikenttä Myyrmäessä. VJS omistaa myös Naisten Ykkösessä ja Miesten Kakkosessa pelaavien edustusjoukkueiden kilpailutoimintaa ja taloutta hallinnoivan VJS Vantaa Oy:n.

Kahdenkymmenen vakituisen työntekijämme intohimona on yhdessä vahvasti sitoutuneen ja osaavan seuratoimijajoukon kanssa järjestää jatkuvasti kehittyvää jalkapallotoimintaa kaikenikäisille.

Tehtävän kuvaus

Haemme nyt yhteisöömme ammattilaista, joka vastaa olosuhteidemme, Aktia Areena ylipainehallin ja Hissikeskus-kentän (jalkapallonurmi), ylläpidosta ja kehittämisestä.

Vastaat työssäsi myös seuran jalkapallo-olosuhteiden seuran jalkapallo-olosuhteiden huolto-ohjelman suunnittelusta ja toteuttamisesta, päivystysohjelman suunnittelusta ja päivystämisestä osana päivystystiimiä sekä olosuhdekehityksen suunnittelusta ja toteuttamisesta.

Hakijalta odotetaan

VJS: missio on olla Jalkapalloyhteisö sinulle. Missiomme edellyttää aktiivisuutta, omatoimisuutta ja palveluhenkisyyttä, sillä olet merkittävässä roolissa seuran toiminnan onnistumisessa.

Toivomme hakijalta osoitettavissa olevaa osaamista ja kokemusta:

  • Työkokemusta ylläpidon tai huollon käytännönläheisistä työtehtävistä
  • Ongelmanratkaisukeskeistä, oma-aloitteista ja aktiivista otetta työntekoon
  • Ymmärrystä ja omaksumiskykyä sähköisiin järjestelmiin

Liikuntapaikkojen ylläpidon tai kiinteistöhuollon koulutus katsotaan vahvaksi eduksi.

Lisäksi hyödyt mahdollisesta kokemuksestasi ja osaamisestasi lasten ja nuorten valmennuksen ja ohjauksen ja/tai tapahtumien järjestämisen suhteen, sillä niillä voidaan olosuhdepäällikön tehtävien täydentämiseksi räätälöidä valittavan vahvuuksiin ja mielenkiinnon kohteisiin parhaiten sopiva kokonaisuus.

Tarjoamme sinulle

VJS tarjoaa työntekijöilleen intohimoisen ja ammattimaisen työyhteisön, sekä poikkeuksellisen edistyneen urheiluseuran, jolla on erinomainen kehityspotentiaali.

Tarjoamme myös perehdytyksen ja tukea työhön sopeutumiseksi ja siinä pärjätäksesi. Myös tarpeellinen kouluttautuminen jatkossa on mahdollista.

Saat myös tehtäviisi tarvitsemasi työvälineet.

Täytämme tehtävän sopivan henkilön löydyttyä – Annamme mielellämme lisätietoja

Mikäli kiinnostuit tehtävästä, voit kysyä lisätietoja seuran toiminnanjohtaja ja VJS Kenttä Oy:n toimitusjohtaja Janne Bruunilta: 0400 529 036

Hakeaksesi tehtävään, täytä hakemus Recright-palvelussa.

Liitäthän hakemukseesi ansioluettelosi ja palkkatoiveesi. 

JÄTÄ HAKEMUKSESI (siirry Recright-palveluun)

Täytämme tehtävän mahdollisimman pian sopivan henkilön löydyttyä. Hakemuksia otamme vastaan 19.6. saakka.