Pekka Härkönen siirtyy uusien haasteiden pariin 

Vuoden 2018 alusta saakka Länsi-Vantaan ylpeyden riveissä eri tehtävissä toiminut olosuhdepäällikkö Pekka Härkönen siirtyy uusien haasteiden pariin. 

Olosuhdepäällikön tehtävät Pekka otti haltuunsa vuoden 2020 syksyllä, oltuaan sitä ennen vahvasti mukana olosuhdetiimissä olosuhdevastaavan tittelillä. Mies on ollut mukana myös VJS Keltaiset-harrasteryhmien valmennuksessa ja on vienyt ryhmien toimintaa merkittävästi eteenpäin. 

– Pekka on henkilönä äärimmäisen luotettava, lojaali ja joviaali ja työnjälki on aina priimaa. Hän on yhteisössämme todella pidetty ja hänestä luopuminen onkin erittäin vaikeaa ja haikeaa, kertoo seuran toiminnanjohtajana maaliskuun loppuun saakka toiminut Kim Ekroos.

– Pekka jättää jälkeensä toki isot saappaat, mutta kuitenkin hyvän pohjan, jolta ponnistaa ja viedä seuran olosuhteita ja niiden ylläpitoa taas seuraavalle tasolle, uusi toiminnanjohtaja Janne Bruun toteaa.

Härkösen pesti päättyy huhtikuun loppuun, jonka jälkeen seura hoitaa olosuhteitaan väliaikaisratkaisuilla päivystysryhmänsä ja ostopalveluiden voimin, kunnes uusi olosuhdepäällikkö aloittaa toimessaan. 

Avoin haku avataan pääsiäisen jälkeen ja paikka pyritään täyttämään mahdollisimman nopeasti. 

Jalkapalloyhteisö sinulle pääsee nauttimaan Pekan kanssa työskentelystä vielä muutaman viikon, mutta sen jälkeen on kiitosten aika – jotka on syytä mainita jo nyt:

Iso kiitos Pekka panoksestasi ja kaikkea parasta tulevaan! 

Lisätiedot: 

Toiminnanjohtaja Janne Bruun 
janne.bruun@vanha.vjs.fi 
+358400529036