Aktia Areenan pysäköintialue toistaiseksi osittain suljettuna

Lumitilanne Aktia Areenan pysäköintialueella on haasteellinen, joten kunnes alue on tyhjennetty lumikuormasta, joutuu seura turvallisuussyistä sulkemaan pysäköintipaikan muilta kuin joukkueiden valmentajilta ja hallihenkilökunnalta (ottelutapahtumissa myös tuomaristolta) toistaiseksi alkaen perjantaista 18.2. Valmentajien pysäköinnin ohella aluetta käytetään vain drop off-alueena.

Valmentajien pääsy tärkeän työnsä pariin on ensiarvoisen tärkeää, joten siksi käytössä olevat paikat varataan heille. Kuitenkin, koska paikkoja jää käyttöön hyvin rajallisesti, ei seura pysty takaamaan niiden riittävän kaikille, joten jokaisen on hyvä varautua tulemaan paikalle hyvissä ajoin.

Korvaavina pysäköintialueina suosittelemme käyttämään pysäköintialuetta yritysalueella hallin läheisyydessä (kuva), sekä tarvittaessa myös esimerkiksi Vantaankosken aseman pysäköintialuetta, joka toki on pidemmän matkan päässä. Huomioikaa, että viereisen paloaseman pysäköintialueen käyttäminen on ehdottomasti kielletty.

Ymmärrämme hyvin, että päätös aiheuttaa harmia ja lisävaivaa, mutta turvallisuus on totta kai pääasia. Pyrimme myös aktiivisesti edistämään lumikuorman poiskuljetusta, jotta poikkeustilanne kestäisi mahdollisimman lyhyen aikaa. Suosittelemme myös vaihtoehtoisten pudotusalueiden (bussipysäkit, läheisten yritysten parkkipaikat) sekä julkisen liikenteen käyttöä. Pyydämme kaikkia huomioimaan tilanteen ja käymään sen läpi lasten ja nuorten kanssa ja muistuttamaan heitä turvallisesta liikkumisesta pysäköintialueella.