Vantaan Jalkapalloseura etsii poikien talenttivalmentajaa päätoimiseen työsuhteeseen

Vantaan Jalkapalloseuran visio on olla johtava urheilijoiden kasvattaja. Etsimme seuraamme poikien talenttivalmentajaa, jonka ydintehtävä on tukea seuramme potentiaalisimpien pelaajien kasvua huippupelaajiksi.

VJS on yksi Suomen suurimmista seuroista. Olemme viimeisen vuosikymmenen aikana kehittäneet kilpaurheilutoimintaamme uudelle tasolle ensin lapsiurheiluvaiheessa, sitten nuorisourheiluvaiheessa ja viime aikoina huippu-urheiluvaiheessa. Seuratason kehitys ei toki tapahdu tasaisesti jokaisella osa-alueella, mutta VJS:n suunta pelaajakehityksessä on vahvasti kohti Suomen kansallista huippua ja kansainvälisiä kenttiä.

Talenttivalmentajan työtehtävät ovat VJS:n uuden strategian mukaisesti Nuoriso- ja Huippu-urheiluvaiheissa. Työympäristö koostuu ensisijaisesti oman osa-alueensa päätoimisista ammattilaisista (valmentajat, fysiikkavalmennus, maalivahtivalmennus, valmennuspäälliköt) sekä erinomaisista osa-aikaisista sopimusvalmentajista.

Talenttivalmentajan työnkuva

 • Talenttivalmennus
  • Talenttipelaajien arjen kokonaisvaltainen tukeminen
  • Osana 1-2 valmennustiimiä talenttipelaajien joukkueympäristöissä
  • Valmennus osana aamuharjoittelutiimiä
 • Joukkuevalmennus
  • Yhden kilpajoukkueen vastuuvalmentaja
 • Muut tehtävät
  • Talenttivalmennuksen suunnittelu ja kehittäminen yhdessä VJS:n valmennuksen johdon kanssa
  • Palloliiton tehtävät

Mitä haluamme sinulta?

Arvostamme näyttöjä osaamisesta nuorten ja aikuisten huippujalkapallovalmentamisessa, sekä erittäin hyvät vuorovaikutustaidot omaavaa persoonaa, joka on valmis pistämään itsensä likoon motivoituneiden jalkapalloilijoiden kehittämiseksi. Myös seuraavat asiat ovat sinulle eduksi:

 • Koulutus
  • Korkeakoulututkinto valmentamiseen soveltuvalta alalta
  • UEFA B tai korkeampi
  • Muut tehtävään soveltuvat koulutukset
 • Intohimona kansainvälinen huippujalkapallo
  • Kokemus kansainvälisestä nuorten ja aikuisten huippujalkapallosta
  • Tietopohja kansainvälisestä huippujalkapallosta ja sen trendeistä
 • Halu kehittyä
  • Aiemmat näytöt itsensä kehittämisestä osana arkea
  • Selkeä visio omista lähitulevaisuuden kehitystavoitteista

Vaikka VJS on talenttivalmennuksessa nuori seura, niin seurassamme kehitettyjä malleja on otettu käyttöön aina Palloliiton nuorisomaajoukkuetoiminnoissa asti. Tästä huolimatta toivomme myös sinulta näkemyksiä ja visioita siitä, miten VJS:n talenttivalmennus saataisiin optimoitua.

Teet työtäsi pääosin arkena, työn ollessa iltapainotteista. Lisäksi työ sisältää viikonloppuihin ajoittuvia töitä. Työ on määräaikainen 31.12.2023 saakka ja alkaa 1.11.2021 tai myöhemmin sopimuksen mukaan. Tehtävä on liitetty Palloliiton myöntämään määräaikaiseen poikien talenttivalmennustukeen.

Lisätietoja tehtävästä:
Sebastian Söderholm
VJS:n Urheilutoimenjohtaja
041 504 7151
sebastian.soderholm(a)vjs.fi

Voit tutustua VJS:n toimintaan osoitteessa www.vjs.fi

Hae työpaikkaa lähettämällä ansioluettelosi sekä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveella viimeistään 15.10.2021 osoitteeseen rekry(a)vjs.fi. Tehtävä täytetään kuitenkin heti sopivan henkilön löydyttyä.