VJS-pelaajia edustustehtävissä kesäkuun leireillä!

Sinivalkoisissa edustustehtävissä on kesäkuussa tukku VJS-pelaajia, sillä niin 06-tyttöjen aluejoukkueleirillä kuin 05-poikien pelileirillä Eerikkilässä on hieno edustus Länsi-Vantaan ylpeyden riveistä.

Keskiviikkona 2.6. Talissa järjestetyllä tyttöjen alueleirillä mukana olivat Ella Timonen, Emine Demirtas, Helmi Tuominen, Inka Luokkala, Kerttu Lähteenmäki ja Lumi Ventä. Lisätietoja leiristä löydät Palloliiton sivuilta.

Poikien pelileirille on ikäluokan päävalmentajan Erkka V. Lehtolan johdolla kutsuttu VJS-pelaajista Rasmus Auramo ja Kauri Koivunen. Varalla paikkaa varsinaisessa leiriryhmässä kärkkyvät myös Rasmus Koirikivi ja Matias Syrjäläinen. Pelaajien lisäksi valmennustiimissä on myös mukana VJS-väriä, sillä fysiikkavalmennuspäällikkö Jukka Haarala on mukana tiimissä fysioterapeuttina. Leirillä ovat mukana myös VJS-kasvatit Joose Rahja, Otto Hannula ja Tuomas Koponen, joten #jalkapalloyhteisösinulle on Eerikkilässä hienosti edustettuna.

Lisätietoja leiristä löydät Palloliiton sivuilta.

Seura onnittelee ylpeänä pelaajiaan leirikutsuista!