VJS kesätyöntekijöiden haku on auki!

VJS palkkaa 15-vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia innokkaita nuoria kesätöihin seuran järjestämään futiskouluun kesäkuulle sekä elokuulle.
Ohjaajia palkataan kesäkuulla 1 tai 2 viikon työsuhteisiin ajalle ma-pe 7-11.6.2021 ja ma-pe 14.-18.6.2021. Elokuun futiskouluun palkataan ajalle ma pe 2.-6.2021.
Päivittäinen työaika on päsääntöisesti klo 8.00-16.00. Voit hakea töihin kaikille kolmelle viikolle. 

Futiskouluohjaajat perehdytetään tehtäväänsä. Ohjaajan työ sisältää mm. valmentajien etukäteen suunnittelemien futiskoulun harjoitusten ohjaamista, lasten kanssa leikkimistä ym. muuta ajanvietetoimintaa harjoitusten välillä, lasten turvallisuuden valvontaa ja avustamista ruokailuissa. 

Etsimme positiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja vastuuntuntoisia nuoria, jotka tulevat hyvin toimeen eri-ikäisten lasten kanssa. Kesätyö futiskoulussa on hyvä ponnahduslauta myös muihin säännöllisiin työtehtäviin seurassamme, ja kesätyö antaa arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen!  

Meillä on innokkaille nuorille tarjolla työtehtäviä myös ympärivuotisesti jalkapalloryhmissämme. 

Hakuaika tehtävään päättyy 15.3.2021. Tartu tilaisuuteen! 

HAKULOMAKE 

HUOM! Muistathan myös Vantaan kaupungin kesätyösetelin, jota voidaan hyödyntää vastuuohjaajien pesteihin: Lisätietoja kesätyösetelistä 

Lisätietoja: 
Anna Niemelä 
anna.niemela@vanha.vjs.fi 
0408010775