VJS Palloliiton laatujärjestelmässä tasolla neljä

Vuodesta 2014 käytössä ollut viisiportainen jalkapalloseurojen laatujärjestelmä on jo 195 seuran käytössä. Määrä kattaa noin 75% valtakunnallisesta pelaajamäärästä.

Ylimmällä, viidennellä portaalla on tällä hetkellä seitsemän seuraa, ja toiseksi ylimmällä, neljännellä tasolla viisi seuraa. Nelostasolla on myös Länsi-Vantaan ylpeys, jonka urheilutoiminta auditoitiin tälle tasolle loppuvuodesta 2020. Laatujärjestelmässä on kolme arviointialuetta, urheilutoiminta, johtaminen sekä viestintä ja markkinointi, joista kaksi jälkimmäistä oli arvioitu neljännelle tasolle jo vuotta aiemmin.

– Laatujärjestelmä on erinomainen seuran kehittämisen työkalu, ja sen vuosittaisen arvioinnin kautta mekin saamme arvokasta palautetta ja ulkopuolisen näkemyksen toiminnastamme ja sen kehityskohteista. Toimintaa kehitetään systemaattisesti pitkän pelin kautta, ja on hienoa, että tuo työ on tuonut meidät tälle tasolle, jolle vasta harva seura Suomessa on yltänyt. Kilpailuhan tämä ei toki ole, mutta se osoittaa, että tekemämme ratkaisut, päätökset ja panostukset niin osaamiseen kuin olosuhteisiinkin ovat olleet oikeita. Työ toki jatkuu, ja kuten sanottua, laatujärjestelmä on siinä työssä oiva työkalu, kertaa VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos laatujärjestelmän antia seuralle.

Lisätietoa laatujärjestelmästä löydätte Palloliiton sivuilta.