Anna Niemelä on VJS:n uusi liikuntapalvelupäällikkö

Länsi-Vantaan ylpeys vahvistuu uudella osaajalla, kun Anna Niemelä aloittaa seuran uutena liikuntapalvelupäällikkönä. Tehtävä avautui elokuun alussa, kun Jenni Hannula jäi tehtävästään sivuun.

– On hienoa saada Anna taloon ja vielä näin nopealla aikataululla. Hänellä on osaamista ja kokemusta seura- ja järjestötyöstä ja samankaltaisista tehtävistä joita hän tulee meilläkin tekemään, joten olemme todella tyytyväisiä, että saimme hänet riveihimme. Jennin yllättävä lähtö oli toki sääli, sillä hän teki lyhyessä ajassa ja erittäin vaikeassa tilanteessa koronakriisin keskellä hyvää työtä. Ymmärrämme ja kunnioitamme sivuun jäämisen syitä ja toivomme Jennille parhainta menestystä uusien haasteiden parissa. Menemme kuitenkin määrätietoisesti eteenpäin ja keskitymme jatkamaan ja kehittämään Annan kanssa liikuntapalvelupäällikön tehtävänkuvaan kuuluvia toimintoja, kommentoi toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Niemelän toimenkuvaan kuuluvat jalkapalloliikunta- ja tapahtumatoiminnot, kuten Futistiimit ja seuran turnaukset.

– Annan toimenkuva on kokonaisuuden kannalta erittäin tärkeä. Pystymme hänen myötään panostamaan yhä enemmän tapahtumien ja matalan kynnyksen ryhmien toimintaan ja niiden kehittämiseen. Kun saamme näillä osa-alueilla otettua seuraavia askeleita eteenpäin, hyötyy niistä koko seurayhteisö. Pikavoittoja emme odota, mutta olemme tunnistaneet näiden osa-aluiden käyttämättömän potentiaalin, joten on todella hienoa saada kova osaaja niistä vastaamaan, Ekroos päättää.

Myös vaasalaisen FC Sportin kasvatti itse on mielissään ja innoissaan uudesta urakäänteestään, jonka parissa hän aloittaa maanantaina 31.8.

– Mahtava päästä mukaan tähän yhteisöön! Minulla on tosiaan jalkapallotaustaa ja vielä nykyisinkin käyn viikoittain pelailemassa kaveriporukalla. Odotan innolla, että pääsemme yhdessä kokemaan liikunnallisia elämyksiä kuningaslajin parissa. Seuran luovat sen jäsenet ja mielestäni VJS:stä välittyy hyvä tekeminen. Hienoa päästä VJS:n kaltaiseen seuraan töihin, kertaa Niemelä tuntojaan ennen VJS-uransa starttia.

Koko VJS-perhe toivottaa Annan lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!