Jenni Hannula on VJS:n uusi palvelupäällikkö

Marraskuun lopussa alkanut palvelupäällikön rekrytointiprosessi päättyi erinomaiseen lopputulokseen, kun VJS sai uuteen ja erittäin tärkeään pestiin kovan luokan ammattilaisen, FC Kuusysistä Myyrmäkeen siirtyvän Jenni Hannulan.

Hannula on toiminut Kuusysissä vastaavissa tehtävissä yli kymmenen vuoden ajan, ja on ollut merkittävällä tavalla vaikuttamassa seuran kehittämiseen. Yhtenä kovana työnäytteenä Hannula voi lyödä pöytään Masto Cupin, joka on hänen johdollaan kasvanut nykyisiin mittoihinsa yli 200 joukkueen turnaukseksi. Hannula omaa vahvan taustan seuratyöstä ja jalkapallosta niin seuratoimijan, valmentajan kuin pelaajankin roolista, ja on kehittänyt itseään työn ohella monella saralla. Ylemmän ammattikorkeakoulututkinnon (fysioterapeutti) hiljattain viimeistellyt Hannula on myös erikoistunut palvelumuotoiluun, josta tämä teki myös YAMK-opinnäytetyönsä.

Rekrytointiprosessista yhdessä puheenjohtaja Kaj Björkqvistin ja varapuheenjohtaja Juha Kaiteran kanssa vastannut toiminnanjohtaja Kim Ekroos on syystäkin tyytyväinen nyt solmittuun sopimukseen.

– Jenni on meille todellinen täsmähankinta. Koulutustausta, kokemus, osaaminen ja vahvat näytöt vakuuttivat meidät siitä, että hän on oikea henkilö viemään VJS:ää seuraavalle tasolle. Hän istuu myös persoonana varmasti erinomaisesti joukkoomme, ja olemmekin todella tyytyväisiä, että Jenni valitsi urallaan seuraavaksi askeleekseen VJS:n.

Myös Hannula itse on innoissaan uudesta haasteestaan, johon tarttuu pitkän Kuusysi-rupeaman jälkeen.

– Olen erittäin iloinen ja odottavin mielin liittyessäni VJS:n tiimiin. Uusi, upea seurayhteisö tarjoaa minulle mukavia haasteita työelämässä ja joukon uusia kanssapelaajia, joiden kanssa rakennetaan vankempaa seurayhteisöä. Vastaanotto on ollut erittäin lämmin ja odotan innolla varsinaista starttia.

Hannula aloittaa pestissään maanantaina 17.2., jonka jälkeen toimen varsinainen rakentaminen lähtee käyntiin.

– Palvelupäällikön tehtävä on meillä uusi, joten vaikka olemme tarkkaan miettineet ja suunnitelleet mitä tämän tehtäviin kuuluu, tulee etenkin alku olemaan uuden rakentamista. Jenni tulee vastaamaan seuran tapahtumista sekä jalkapalloliikunnan toiminnoista ja niiden kehittämisestä, ja hänelle on varattuna myös keväällä alkavassa strategiaprosessissa iso rooli. Jotta saamme Jennistä ja häneen osaamisestaan parhaan mahdollisen annin irti, annamme hänelle myös aikaa sopeutumiseen ja toimintaympäristöön tutustumiseen. Näillä toimilla varmistamme parhaan lopputuloksen, entistäkin toimivamman ja hyvinvoivan Vantaan Jalkapalloseuran, Ekroos päättää.

VJS toivottaa Jennin lämpimästi tervetulleeksi osaksi #jalkapalloyhteisösinulle!