Kesätöihin VJS:ään – Futiskouluohjaajien haku auki!

VJS palkkaa 15-vuotta täyttäneitä ja sitä vanhempia innokkaita nuoria kesätöihin seuran järjestämään futiskouluun kesäkuun viikoille 23 ja 24. 
Ohjaajia palkataan 1 tai 2 viikon työsuhteisiin ajalle ma-pe 1-5.6.2020 ja ma-pe 8.-12.6.2020. Päivittäinen työaika on päsääntöisesti klo 8.00-16.00. Voit hakea töihin joko jommalle kummalle tai molemmille viikoille.

Futiskouluohjaajat perehdytetään tehtäväänsä. Ohjaajan työ sisältää mm. valmentajien etukäteen suunnittelemien futiskoulun harjoitusten ohjaamista, lasten kanssa leikkimistä ym. muuta ajanvietetoimintaa harjoitusten välillä, lasten turvallisuuden valvontaa ja avustamista ruokailuissa.

Etsimme positiivisia, ulospäinsuuntautuneita ja vastuuntuntoisia nuoria, jotka tulevat hyvin toimeen eri-ikäisten lasten kanssa. Kesätyö futiskoulussa on hyvä ponnahduslauta myös muihin säännöllisiin työtehtäviin seurassamme, ja kesätyö antaa arvokasta työkokemusta tulevaisuuttasi ajatellen! 

Meillä on innokkaille nuorille tarjolla työtehtäviä myös ympärivuotisesti jalkapalloryhmissämme.

Hakuaika tehtävään päättyy 15.3.2020. Tartu tilaisuuteen!

HAKULOMAKE

HUOM! Muistathan myös Vantaan kaupungin kesätyösetelin, jota voidaan hyödyntää vastuuohjaajien pesteihin: Lisätietoja kesätyösetelistä

Lisätietoja:
Aku Jokinen
aku.jokinen@vanha.vjs.fi
0505910787