Miikka Häkkinen edustusjoukkueiden manageriksi

VJS:n edustusjoukkueet saivat taustoilleen kaivatun vahvistuksen, kun miesten edustusjoukkueen maalia vielä kaudella 2018 vartioinut Miikka Häkkinen palaa Länsi-Vantaan ylpeyden riveihin, nyt kentän ulkopuolelle.

– Olemme nyt tehtyyn sopimukseen enemmän kuin tyytyväisiä. Marko Kolsin lähdön myötä tärkeä tontti oli tyhjillään ja varsinkin tilanteessa, jossa haluamme panostaa edustusjoukkuetoiminnan kehittämiseen, oli tärkeää saada sen tueksi osaava ja hieno ihminen. Miesten edustusjoukkueen päävalmentaja ”Ale” Vepsäläisellä oli merkittävä rooli Häkkisen ”löytämisessä”, ja siitä kuuluu hänelle iso kiitos. ”Häkä” onkin tehnyt jo lyhyessä ajassa vaikutuksen ja olenkin varma, että tämä on hienon tarinan alku, kertaa tunnelmiaan tyytyväinen toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Häkkinen aloittaa toimessaan varsinaisesti tammikuussa, ja hän tulee toimimaan niin naisten kuin miestenkin taustoilla.

– Tavoitteenamme on tuoda naisten edustusjoukkueen toimintaa askel askeleelta sen kaikilla tasoilla lähemmäs miesten toimintaa, ja tämä on yksi askel siihen suuntaan. Joukkueiden tarpeet ovat hieman erilaiset, mutta molemmat tulevat varmasti hyötymään ”Häkän” panoksesta, Ekroos päättää.

VJS toivottaa ”Häkän” lämpimästi tervetulleeksi takaisin Myyrmäkeen!