VJS ja Rush Trampoliinipuisto aloittavat yhteistyön

VJS:n kumppaniverkosto saa uuden jäsenen, kun Vantaan Tammistossa ja Helsingin Pitäjänmäessä toimiva Rush Trampoliinipuisto lähti mukaan Länsi-Vantaan ylpeyden matkaan!

Rush Trampoliinipuisto avasi ovensa Helsingissä vuonna 2016 ensimmäisenä pohjoismaisena trampoliinipuistona, ja täydensi tarjontaan seuraavana vuonna Vantaan Tammiston puistolla.

– Olemme todella tyytyväisiä, että saimme kumppaniksemme liikunta-alan yrityksen, joka pystyy tuottamaan elämyksiä ja samalla edistämään liikunnallista elämäntapaa, joka taas tukee meidän tavoitteitamme olla johtava urheilijoiden kasvattajaseura. Toivotammekin Rush Trampoliinipuiston lämpimästi tervetulleeksi mukaan kumppanuusverkostoomme, kertoo yhteistyön alkamisesta erittäin tyytyväisin mielin oleva VJS:n toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Puistojen tarjonta on erittäin monipuolinen, ja ne tarjoavatkin erilaisia mahdollisuuksia lähes kaikille.

Puistoista nauttivat varmasti kaikki perheen pienemmistä aina aikuisiin, kuntoilijoista himotreenaajiin sekä vapaa-ajan viettäjistä temppuilun ammattilaisiin asti. Puistot soveltuvat kaikille ikään ja taitotasoon katsomatta, joten toivommekin VJS-perheen jäsenien löytävän tiensä puistoihimme runsain määrin. Pystymme tarjoamaan joukkueille myös harjoitusmahdollisuuksia valmistautumiskauteen, ja toisaalta taas muun muassa synttäreiden ja firmaryhmien järjestäminen ovat erikoisalaamme, kertoo puolestaan Rush Finlandin toimitusjohtaja Mikko Vihersalo.

Yhteistyö alkaa täydellä rähinällä heti helmikuussa, kun jokainen seuran pelaaja saa Tuplapomppu-lipukkeen, jolla jokainen pääsee pomppimaan ystävänsä kanssa puoleen hintaan!

Tarkemmin voit tutustua puistoihin täältä. Ja käyhän tsekkaamassa myös riemukas esittelyvideo!