PUMA ja Intersport Suomenoja VJS:n kumppaneiksi

VJS sai pitkän valmistelun päätteeksi rinnalleen kaksi raskaan sarjan toimijaa, kun PUMA ja Intersport Suomenoja solmivat seuran kanssa neljän vuoden yhteistyösopimuksen, jonka myötä VJS siirtyy varusterintamalla uuteen aikaan.

– Seuran johto on jo pitkään valmistellut uutta varustesopimusta, ja olemmekin todella iloisia ja tyytyväisiä lopputulokseen. Uskomme näin vahvojen ja ammattitaitoisten toimijoiden vievän toimintaamme uudelle tasolle ja palvelevan jäsenistöämme entistäkin paremmin. Toivotankin koko seuran puolesta PUMAn ja Intersport Suomenojan tervetulleeksi VJS-perheeseen, kertoo seuran puheenjohtaja Kaj Björkqvist tyytyväisenä.

Seuran puolelta neuvotteluista vastasivat prosessin aloittanut ja alustanut Veli-Matti Yli-Rinne ja tämän seuraajana elokuun alussa aloittanut Kim Ekroos.

– ”Velkka” oli aloittanut kumppanikartoitukset jo alkukesästä ja hän aloitti myös neuvottelut, joita jatkoimme heti elokuussa pestini alettua. Velkalle kuuluu kiitos erinomaisesti alustetusta prosessista, jota oli hienoa jatkaa erityisesti nyt varmistuneiden uusien kumppaniemme kanssa, jotka selvästi halusivat aloittaa yhteistyön nimenomaan VJS:n kanssa. Molemmat etsivät aktiivisesti ratkaisuja ja toimintamalleja, jotta yhteistyömme olisi heti alusta alkaen mahdollisimman hyvää ja sujuvaa. Olenkin vaikuttunut siitä tavasta, aktiivisuudesta ja ammattitaidosta, jolla niin PUMAn Jukka Voutilainen kuin Intersport Suomenojan Mika Juvonen ja Juha Remes olivat prosessissa mukana. On aina tärkeää saada solmittua seuraa parhaalla mahdollisella tavalla kokonaisvaltaisesti hyödyttäviä ja sen toimintaa kehittäviä kumppanuuksia, mutta erityisen tärkeää se oli Velkalle ja minulle nyt, kun kyseessä oli Velkan viimeinen ja minun ensimmäinen yhteistyösopimus. Olenkin iloinen, kun siinä onnistuimme ja saimme seuralle todella kovan luokan kumppanit, joiden kanssa lähdemme rakentamaan pitkäaikaista kumppanuutta, kertaa toiminnanjohtaja Kim Ekroos.

Myös PUMAlla ollaan erittäin tyytyväisiä nyt solmittuun sopimukseen, joka on luonnollisesti myös brändille erittäin tärkeä.

– PUMAlla olemme erittäin innoissamme päästessämme aloittamaan yhteistyön yhden valtakuntamme suurimman jalkapalloseuran kanssa. Erityisesti mieltä lämmittää miten tinkimättömällä asenteella junioritoiminta on seurassa hoidettu. Kaikkihan tiedämme, että lapsissa meillä on tulevaisuus. Toivomme, että meistä tulee osa perinteikästä ja suurta VJS perhettä. Uskomme vahvasti, että pystymme yhdessä kehittämään seuraa eteenpäin ja toivommekin, että yhteistyö poikii jatkossa menestystä sopimuksen kaikille osapuolille, kertaa mietteittään PUMA Finlandin Teamsport Manager Jukka Voutilainen.

Laadukkaan brändin lisäksi vähintään yhtä tärkeää seuralle oli saada mukaan laadukas, kokenut ja osaava jälleenmyyjäkumppani, ja sellaisen seura löysikin Intersport Suomenojasta, joka on vahvasti seurakauppaan erikoistunut toimija.

– Tämä sopimus on meille erittäin merkittävä ja kiinnittää meidät pitkälle tulevaisuuteen Vantaan juniorijalkapalloilun ytimeen. Tavoitteemme on saada helpotusta niin seuran toimintaan kuin jäsenten arkeen varustehankinnoissa. Viisijäseninen Seurakauppa Teamimme on valmiina palvelemaan teitä kaikissa varusteisiin liittyvissä kysymyksissä. Intersportin sähköinen Seurakauppa valmistuu loppusyksyn aikana ja tulee muuttamaan yksittäisen jäsenen varustehankintaa merkittävästi sujuvammaksi.
Omasta puolestani haluan antaa erityiskiitoksen Velkalle ja Kimille erittäin ripeästä ja ammattitaitoisesti hoidetusta sopimusneuvottelusta ja samalla haluan kiittää Vantaan Jalkapalloseuran hallitusta luottamuksesta yritystämme kohtaan. Toivotan koko VJS-perheen lämpimästi tervetulleeksi palveltavaksemme, kertoo puolestaan Intersport Suomenojan kauppias Mika Juvonen.

Eikä kahta ilman kolmatta, sillä myös koko Intersport Finland on niin ikään innoissaan saatuaan VJS:n kaltaisen seuran kumppanikseen, kuten malliston rakennusvaiheessa mukaan tullut Intersport Finlandin Team Sales valikoimapäällikkö Janne Pyykön tyytyväisitä kommenteista voi lukea.

– Olemme erittäin ylpeitä ja iloisia VJS:n, Intersport Suomenojan ja PUMAn uudesta varustesopimuksesta. VJS on tehnyt jo pitkään esimerkillisen hyvää työtä juniorijalkapalloilun eteen ja on tällä hetkellä Uudenmaan piirin suurin juniorijalkapalloseura. Tulevina kausina meidän tavoitteemme on kehittää ja vahvistaa yhteistyötä sekä tukea VJS:ää parhaalla mahdollisella tavalla niin kentällä kuin sen ulkopuolella. Intersport kehittää ja kasvattaa seurakauppaa tulevaisuudessa, ja senkin vuoksi tämä sopimus on meillä erittäin merkittävä.

Nyt solmittu sopimus alkaa virallisesti 1.1.2019 ja kattaa seuraavat neljä vuotta sekä mahdollisen optiovuoden. Sopimuksen mukaan VJS siirtyy kokonaisvaltaisesti PUMAn brändin alle vuoden 2019 aikana, suorittaen kaikki varustehankintansa Intersport Suomenojan kautta.

– Käytännön toimista, kuten sovituksista, tilauksista ja aikatauluista tiedotetaan jäsenistölle erikseen, kun kaikki yksityiskohdat ovat varmistuneet. Olemme kuitenkin edenneet prosessissa erittäin hyvällä aikataululla, sillä kaikkien osapuolten intresseissä on saada loputkin yksityiskohdat nopeasti maaliin, Ekroos päättää.

PUMA ja Intersport Suomenoja – tervetuloa mukaan matkaamme. Teemme tästä yhdessä hyvän!

PUMA on yksi maailman johtavista urheiluelämäntyyliyrityksistä, joka suunnittelee ja valmistaa jalkineita, vaatteita ja asusteita. Yritys on sitoutunut työskentelemään tavoin, jotka hyödyttävät koko maailmaa tukemalla luovuutta, turvallista kestävyyttä ja rauhaa, sekä pysymällä uskollisena oikeudenmukaisuuden, rehellisyyden, positiivisuuden ja luovuuden arvoille tehdyissä päätöksissä ja toiminnassa. PUMA aloittaa urheilusta ja lopettaa muotiin. Sen urheilusuoritukseen ja elämäntyyliin keskittyvät tuotemerkit sisältävät kategorioita kuten jalkapallo, juoksu, moottoriurheilu ja golf. Urheilumuodissa hyödynnetään yhteistyötä maineikkaiden muotitalojen, kuten Alexander McQueen ja Mihara Yasuhiro, kanssa. PUMA Group omistaa PUMA ja Cobra Golf tuotemerkit: Yritys, joka perustettiin vuonna 1948, jakaa tuotteitaan yli 120 maahan ja työllistää n. 11 000 henkilöä ympäri maailman.

Yrityksen pääkonttorit sijaitsevat Herzogenaurachissa Saksassa, Bostonissa, Lontoossa ja Hongkongissa.

Lisätietoja löydät osoitteesta www.puma.com.