Pöytä koreaksi Yli-Rinteen tapaan

Velkka Yli-Rinne ja Teqball-pöytä

Vähiin käy – nimittäin Veli-Matti Yli-Rinteen aika VJS:n palkkalistoilla. Pitkän, ansiokkaan, menestyksekkään ja jopa mullistavan aikakauden lähentyessä loppuaan on aika kiittää ”Velkkaa” siitä valtavasta työstä ja upeasta perinnöstä, jonka hän uusien haasteiden pariin siirtyessään VJS:lle jättää.

– ”Velkan” esimiehenä on ollut vaikuttavaa nähdä elinvoimainen ja vahva seura, jota hän on ollut luomassa lähes kahden vuosikymmenen ajan. Vaikka VJS ei miehen elämästä varmasti koskaan poistukaan, on tuota työtä syytä kunnioittaa edes pienellä kiitoksella. Kävimme yhdessä Velkan kanssa läpi mitä tuo kiitos voisi olla, ja näiden keskustelujen pohjalta seura yhdessä Hissikeskuksen kanssa lahjoittaa Velkalle Teqball -pöydän, jonka hän, kuinkas muuten, halusi jättää seuran juniorien käyttöön omana jäähyväislahjanaan, kertoo VJS:n puheenjohtaja Kaj Björkqvist.

Pöytä sijoitetaan Aktia Areenalle – paikkaan, joka on monestakin syystä Velkalle hyvin rakas.

– Pöytä tulee olemaan kaikkien vapaassa käytössä Aktia Areenan päädyssä, Vantaan Energia miniareenan vieressä. Pöytä täydentää seuran oman olohuoneen, Aktia Areenan tarjontaa. Halli on hyvin pitkälti Velkan luomus, joten tällainen huomiointi on enemmän kuin paikallaan, toteaa puolestaan Yli-Rinteen seuraajana elokuun alussa aloittanut Kim Ekroos.

Yli-Rinne itse on saamastaan huomionosoituksesta iloinen ja toivoo sen innostavan yhä uusia ja uusia lapsia ja nuoria kuningaslajin ja VJS:n pariin.

– Halusin ennen lähtöäni jollain konkreettisella tavalla vielä kiittää kaikkia seuran ihmisiä ja erityisesti junioreita, joille toivon pöydän tuovan uusia virikkeitä, intoa ja onnistumisia, sillä onni on tehdä, lopettaa Yli-Rinne, jonka varsinainen työsuhde VJS:n kanssa päättyy elokuun lopussa.

Seura kiittää Velkkaa vielä virallisten läksiäisten muodossa, mutta jo tässä yhteydessä seura toivottaa Velkalle parasta mahdollista jatkoa uusien haasteiden parissa!