Toiminnanjohtaja, Vantaan Jalkapalloseura ry

Vantaan Jalkapalloseura (VJS) on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista. Seuran toiminnassa on mukana yli 1800 pelaajaa. Sen päivittäisestä toiminnasta vastaa 13 vakituisessa työsuhteessa olevaa ammattilaista ja yli 200 useita kertoja viikossa panoksensa antavaa vapaaehtoista seuratoimijaa valmentajina sekä muissa vapaaehtoistehtävissä.  VJS omistaa VJS-kenttä Oy:n, joka ylläpitää ja rakennuttaa VJS:n peli- ja harjoitusolosuhteita. Tällä hetkellä VJS-kenttä Oy hallinnoi täysimittaista jalkapallohallia Aktia Areenaa sekä Hissikeskus-kenttää, joka on täysimittainen keinonurmikenttä Myyrmäessä.

Haemme toiminnanjohtajaa nykyisen siirtyessä uusiin haasteisiin

Kolmentoista vakituisen työntekijämme intohimona on yhdessä vahvasti sitoutuneen ja osaavan seuratoimijajoukon kanssa järjestää jatkuvasti kehittyvää jalkapallotoimintaa kaikenikäisille. Toiminnanjohtajana vastaat seuran hallituksen ohjauksessa seuran strategisesta ja taloudellisesta johtamisesta. Toimit seuran ammattilaisten esimiehenä sekä VJS ry:n täysin omistaman VJS-kenttä Oy:n toimitusjohtajana.

VJS haluaa olla johtava urheilijoiden kasvattajaseura. Visiomme vaatii toiminnanjohtajalta kehittävää otetta johtamiseen. Tästä syystä etsimämme toiminnanjohtajan asenne on kokeilukulttuurille myönteinen ja kehittämismahdollisuuksia jatkuvasti etsivä.

Odotamme uudelta toiminnanjohtajaltamme osaamista ja näyttöjä organisaation johtamisesta ja kehittämisestä sekä innostavasta esimiestyöstä. Toiminnanjohtajalta edellytetään myös hyvää yhteistyökykyä yhteistyökumppaneiden, Vantaan kaupungin, Suomen Palloliiton ja muiden sidosryhmien kanssa. Tehtävässä menestyminen vaatii hyvää suullista ja kirjallista viestintää suomeksi ja englanniksi. Eduksi katsomme tulokselliset näytöt myynti- ja markkinointityöstä sekä tehtävään soveltuvan korkeakoulututkinnon.

VJS tarjoaa toiminnanjohtajalle johdettavakseen poikkeuksellisen edistyneen urheiluseuran, jolla on erinomainen kehityspotentiaali. VJS on satsannut kestävästi osaaviin ammattilaisiin, olosuhteisiin, tasapainoiseen talouteen sekä ketterään organisaatiomalliin, joten lähtökohdat kehittämiselle ja menestymiselle tehtävässä ovat hyvät.

VJS on intohimoinen työyhteisö, joka pitää työntekijöistään huolta ja siksi työsuhteemme ovat poikkeuksellisen pitkiä ja työtyytyväisyys korkeaa luokkaa.

Lisätietoja tehtävästä antaa VJS:n hallituksen puheenjohtaja Kaj Björkqvist: puh. 044 5383 447 ja e-mail kaj.bjorkqvist@gmail.com

Voit tutustua VJS:n toimintaan osoitteessa www.vjs.fi.

Hae työpaikkaa lähettämällä vapaamuotoinen työhakemus palkkatoiveella ja CV viimeistään 20.3.2018 osoitteeseen rekry[at]vjs.fi.