VantaaCup ennätykseen – 40 ulkomaalaista joukkuetta mukana

Ulkomaalaisten joukkueiden määrä ennätykseen

VantaaCup kasvaa vuosi vuodelta. Vuoden 2017 turnaukseen on tulossa ennätykselliset 40 ulkomaalaista joukkuetta Virosta, Latviasta, Liettuasta ja Valko-Venäjältä. Turnauksen osallistujamäärä noussee viimeisten joukkueiden rekrytoinnin jälkeen yli 140 joukkueeseen.

– Upeat joukkuemäärät tänäkin vuonna. Mutta vielä parempaa on, että mukana on joukkueita ulkomailta ja ympäri Suomen. Tässä turnauksessa samat naamat eivät tule yhtä herkästi vastaan, kommentoi turnausjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne.

Yksityiskohtien turnaus

VantaaCup on saanut kiitosta monista yksityiskohdista, jotka ovat kunnossa. Otteluohjelmia, pelien ja kenttien tasoa on kiitelty. Myös ruoka ja sen järjestelyt keräsivät kehuja viime vuonna. Myös tänä vuonna sujuvuus yksityiskohtien miettimisen kautta on keskiössä.

– Meille tämä turnaus on yksi lempilapsista VJS:ssa. Turnausta järjestetään ympäri vuoden ja itse turnaus on kirsikka kakun päällä. Huima tapahtuma!, innostu Yli-Rinne

Finaalit Stadionilla – uutena kaikille peli sunnuntainakin

Turnauksen finaalipelit pelataan tänäkin vuonna sunnuntaina Myyrmäen jalkapallostadionilla loistavissa olosuhteissa. Muutoin pelejä pelataan pääosin Länsi-Vantaan kentillä mutta 2004-syntyneiden sarja järjestetään Tikkurilan urheilupuistossa lukuunottamatta finaalia. Viime vuosien palautteen myötä sunnuntaille on lisätty kaikille peli.

– Kuuntelemme herkällä korvalla joukkueiden toiveita ja olemme koko ajan kulkeneet toivomusten viitoittamaa tietä, valottaa Yli-Rinne turnauksen kehittämistä.

Turnauksessa on joissain sarjoissa vielä tilaa

– 2009-2008-ikäluokan poikajoukkueet. Sarjoissamme on nyt kansainvälisyysaste 50%:n luokkaa. Nyt olisi kotimaassa todella tarjota kansainvälinen tapahtuma, toivottaa Yli-Rinne joukkueita tervetulleiksi.