Tyttöpelaajien superviikot maaliskuussa – tervetuloa tutustumaan toimintaan

VJS:n nuorimmat tyttöjoukkueet kutsuvat kaikki joukkueissa pelaamisesta kiinnostuneet tytöt mukaan toimintaansa. Tutustumistreenit kaikkiin ikäluokkiin järjestetään maaliskuussa viikoilla 12 ja 13. Tarkemmat treeniajat alapuolella. Treeneihin ovat tervetulleita mukaan vasta-aloittavat pelaajat ja jo kokeneet sekä tavoitteelliset pelaajat. Ikäluokan sisällä joukkueet pelaavat ja harjoittelevat useammassa ryhmässä, joista jokaiselle pelaajalle löytyy omaa kokemusta vastaava oikeanlainen ryhmä.


VJS on yksi Suomen suurimmista jalkapalloseuroista, jolla on toimintaa pienistä lapsista aina aikuisiin asti. VJS:n tyttöpuolen läpikäyneistä pelaajista on kasvanut useita nuorten maajoukkuepelaajia, sekä lukuisia Naisten Liiga- pelaajia. VJS:ssä kehittyminen on mahdollista aina yhteistyöseura PK-35 Vantaan edustusjoukkueeseen asti. Lisäksi seurassa löytyy toimintaa jokaiselle omista lähtökohdista ja tavoitteista lähtien.

VJS:n tyttöikäluokat 2007 – 2010 toimivat läpi vuoden huippuolosuhteissa Länsi-Vantaan alueella. Talvisin treenataan juuri valmistuneessa Aktia Areenalla (VJS:n jalkapallohalli Vantaankoskella) ja kesäisin lähialueen ulkotekonurmilla mm. omalla Hissikeskus-kentällä Myyrmäessä. Valmentajat toimivat määrätietoisesti ja suunnitelmallisesti pelaajia innostaen. Lisäksi toimintaa tukee VJS:n tyttöjen talenttivalmentaja Jonne Kunnas.

-Toiminta on erittäin laadukasta ja suunnitelmallista. Valmentajat ovat ammattitaitoisia ja tekevät hienoa työtä pelaajien kehittämiseksi. Tästä iso kiitos hienoille valmennus- ja taustatiimeille eri ikäluokissa, Kunnas kiittelee.

-Ennen vuodenvaihdetta valmistunut uusi harjoitushalli takaa erittäin laadukkaat olosuhteen harjoitteluun ja pelaamiseen läpi vuoden. Tämä takaa mahdollisuuden kehittää ja kasvattaa toimintaa edelleen, Jonne Kunnas jatkaa.

Harjoitusajat ja yhteystiedot ikäluokittain:

VJS Tytöt 2007:

Ke 22.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus- kenttä (ulkotekonurmi)

Ke 29.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus –kenttä (ulkotekonurmi)

Joukkueenjohtaja: Markku Liljelund, markku.liljelund@kolumbus.fi

Vastuuvalmentaja: Mikko Lyytikäinen, mikko.j.lyytikainen@gmail.com

VJS Tytöt 2008

Ke 22.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus- kenttä (ulkotekonurmi)

Ke 29.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus –kenttä (ulkotekonurmi)

Joukkueenjohtaja: Sari Kattelus, sakattelus@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Niko Niemistö, niko.niemisto@finnsteve.fi

VJS Tytöt 2009

Ke 22.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus- kenttä (ulkotekonurmi)

Ke 29.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus –kenttä (ulkotekonurmi)

Joukkueenjohtaja: Susan Schwartz-Happonen, susan.schwartz84@gmail.com

Vastuuvalmentaja: Ville Hatara, vhatara@gmail.com

VJS Tytöt 2010

Ke 22.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus- kenttä (ulkotekonurmi)

Ke 29.3 18:00 – 19:00 Hissikeskus –kenttä (ulkotekonurmi)

Joukkueenjohtaja: Kirsi Kërtyta, kirsi.kertyta@gmail.com

Vastuuvalmentajat: Petri Hilli ja Jaakko Koivumäki

VJS Tytöt 2011
Vuonna 2011-syntyneiden tyttöjen ikäluokka käynnistyy huhtikuussa.
Ke 17:30-18:30 Aktia Areena
La 10:00-11:00 Hissikeskus-kenttä (ulkotekonurmi), pienpelit
Lisätietoja lähiaikoina tulossa: www.vjs.fi/t2011

 

Ilmottaudu mukaan harjoituksiin oman ikäluokkasi joukkueenjohtajalle / valmentajalle. Jos saavut harjoituksiin autolla, pyydämme huomioimaan, että sekä Vantaankosken että Myyrmäen kenttien aluella on paikoitustilaa rajoitetusti. Paikoitustilaa löytyy lisää kenttien lähialueilta, joista on kävelymatka kentille.