VJS on ehdolla urheilugaalassa vuoden urheiluseuraksi 2016

suomen_urheilugaala_logo

Vantaan Jalkapalloseura on valittu niiden viiden urheiluseuran joukkoon, joista noin 100-henkinen raati valitsee vuoden urheiluseuran. Valinta julkistetaan urheilugaalassa 17.1.2017 Hartwall Areenalla.

– Olemme erittäin kiitollisia tästä huomionosoituksesta pitkäjänteistä työtämme kohtaan. VJS on ottanut tietoisia askeleita kohti visiotaan olla Suomen paras kasvattajaseura ja mikä olisi upeampaa kuin huipentaa tämä kuusivuotinen strategiajakso tulemalla valituksi näin upeaan ehdokasjoukkoon, iloitsee seuran puheenjohtaja Kaj Björkqvist.

VJS valitsi visiokseen vuonna 2011 olla ”Suomen paras kasvattajaseura 2016”. Unelman toteuttamiseksi se valitsi joukon tavoitteita ja mittareita. Näistä suurimmat ja näkyvimmät tavoitteet, kuten valmentajien palkkaus ja olosuhteiden parantaminen sekä toiminnan suunnitelmallisuus ovat toteutuneet jopa suunniteltua terävämmin.

– Vaikka olemmekin lähes 2000 pelaajan jättiläinen, olemme ketterä ja yhteisöllinen yhteisö. Nimenomaan luottamuksellisuus ja yhteinen arvopohja ovat mahdollistaneet suurimmat ponnistuksemme. Ei näin suurissa kehitysprojekteissa, kuten halliprojektimme on ollut, menestytä ilman tiivistä ja yhtenäistä seuraa. Yhteisömme on laajentunut spektrimäisesti ja siihen kuuluu jo hieno määrä yhteistyökumppaneita, kommentoi toiminnanjohtaja Veli-Matti Yli-Rinne.

VJS:n ”Suomen paras kasvattajaseura” –visio sai nyt kruununsa. Samalla on jo aika katsoa eteenpäin. Uuden unelman mukaan VJS haluaa olla vuonna 2020 ”johtava urheilijoiden kasvattajaseura”. Se tarkoittaa panostusta valmennukseen, pelaajan laadukkaaseen arkeen ja joukkuetoimintaan – unohtamatta seuratoiminnan elinvoimaa ja vetovoimaista pelaajapolkua ja vaikuttavaa terveysliikuttamista.