VJS ja Mediteam yhteistyöhön

mediteam-logoVantaan Jalkapalloseura ja Mediteam ovat tehneet kaksivuotisen yhteistyösopimuksen. Mediteam Oy on vuonna 1985 perustettu terveydenhuollon tuotteita ja palveluita toimittava perheyritys, jonka asiakkaita ovat mm. sairaalat, hoito- ja hoivayksiköt, kuntoutuskeskukset ja yksityishenkilöt. Toimipisteitä yrityksellä on Vantaan Varistossa ja Kuopiossa.

Mediteamillä on myös aiempaa kokemusta jalkapallojoukkueen kanssa tehdystä yhteistyöstä Kuopiosta, jossa yritys on parhaillaan KuPS:n yhteistyökumppani. Lisäksi Medi, jonka maahantuojana Mediteam toimii, on tehnyt Saksassa yhteistyötä Bundesliiga-seurojen, ampumahiihtäjien ja koripalloilijoiden kanssa.

Mediteamin tuotteista mm. hoito-ja tukisukat sopivat laskimo- ja imusuonivajaatoiminnasta kärsiville sekä myös urheilijoille, joille on erityiset kompressiosukat nopeuttamaan palautumista harjoitusten ja otteluiden jälkeen. Lisäksi yritykseltä löytyy mm. erialaisia tukia nivelille ja patjoja laadukkaampaan lepoon. Mediteam tarjoaakin kumppanietuna VJS:n jäsenille tulevalla jäsenkortilla merkittäviä alennuksia tuotteistaan.

VJS:ssä olemme oikein iloisia ja kiitollisia uudesta yhteistyökumppanista ja haluammekin toivottaa Mediteamin lämpimästi tervetulleeksi kumppaniperheeseemme!