Pelinohjaajakoulutus torstaina 12.1.2017

Markkinointi-logo

VJS järjestää erotuomarikerhon kanssa yhteistyössä pelinohjaajakoulutuksen torstaina 12.1.2017 klo 17:00 alkaen Myyrmäki-hallin luentotilassa. Koulutus kestää noin 3 tuntia ja on tarkoitettu v. 2004-syntyneille ja sitä vanhemmille nuorille. Ilmoittaudu koulutukseen etukäteen.

Koulutuksesta saat hyvät valmiudet toimia pelinohjaajana aluksi pienimpien peleissä ja kokemuksen kasvaessa myös vähän vanhempien junioreiden peleissä. Pelinohjaajakoulutus on myös ensimmäinen askel, jos haluat tulevaisuudessa erotuomarikoulutukseen ja se antaa myös omaan pelaamiseen paljon uutta näkemystä.
Pelinohjaajana toimiminen on  myös mukava tapa tienata hieman taskurahaa! Kurssi on VJS:n pelaajille maksuton. VJS järjestää pelinohjaajakoulutuksen käyneille nuorille mahdollisuuden toimia pelinohjaajana seuran ja joukkueiden omissa pelitapahtumissa.

Ota mukaan omat muistiinpanovälineet (paperia/pikkuvihko ja kynä). Voit varautua jo tuleviin pelinohjaustehtäviin hankkimalla oman erotuomarinpillin, joita saat mm. urheiluvälinekaupoista.

Jalkapallosääntöihin voit halutessasi tutustua etukäteen jo tästä. 

Ilmoittautuminen pelinohjaajakoulutukseen alla olevan linkin kautta:

Kouluttajana toimii erotuomari ja pelinohjaajakouluttaja Oskari Tuomi.

Tervetuloa!