Velkan blogi: Janne ja Stefu

Stefan ’Stefu’ Wikström

15 vuotta! Kiitos Janne Karhu. 15 vuotta pitkäjänteistä, tuloksekasta, arvostettua ja rakastettua valmentajan työtä seurassamme. Armoton ammattimies valmentajana. Niin kuin niin monilla muillakin elämän alueilla.

Siirryt nyt valmentajana uusien haasteiden pariin. Osaamisestasi pääsee nauttimaan EBK. Se, miten hoitui seuran vaihto -ilmoituksesi, se oli yksi teko siinä pitkässä upeiden tekojen listassa, joista sinua ihailen.

Vaikka lähtösi jättää meille ammottavan aukon valmennusosaamiseen, en halua voivotella sitä. Se ei poista mitään siitä 15 vuodesta, mitä olemme saneet. Miksi voivotella sitä, mitä emme saa, kun saimme niin paljon. Ja olen varma, että VJS-logo sydämessäsi kuljettaa sinut taas uusia kokemuksia rikkaampana seuraamme. Sinä olet yksi suurista VJS-hahmoista. Voi hyvin ja kaikkea hyvää uusiin haasteisiisi.

Stefu. Veljeni Stefan Wikström. Työ lähemmäs kotia, uusia haasteellisia tehtäviä upeassa EPS:ssa. Olen iloinen puolestasi, mutta olo on myös haikea. Olet ollut meille tärkeä palanen. Intohimosi on nostanut vaatimustasoamme ja siten tekemisemme laatua ja tapasi olla tiimin jäsenenä, on herättänyt eloon näkökulmat, joiden näkeminen sai asioihin täysin uusia vipuvarsia.

VJS-metodi on oma ylpeyden aiheeni. Sinun vaikutuksesi siihen on täysin korvaamaton. Voin sanoa, että nykymallinen VJS-metodi olisi jotain ihan muuta, jotain paljon vähäisempää ilman sinua. Stefun jälki elää siksi kirkkaana vielä pitkään senkin jälkeen, kun punaisen partasi häritsevän epäsiisti näky tapahtuu Espoonlahdessa.

Kiitos, että olit mukanamme. Kiitos panoksestasi. Kiitos siitä, että tuntuu siltä, että arvostit yhteistä matkaamme ja teit sen tyylillä loppuun asti. Olen ylpeä sinusta monella tapaa. Ja onnittelenkin EPS:aa sinusta. Espoolaiset eivät tulee pettymään (paitsi huumorisi ja suomenruotsalaisuutesi ristiriitaan). Kaikkea hyvää. Olet hieno mies!

 

Veli-Matti Yli-Rinne

Kirjoittaja on VJS:n toiminnanjohtaja, jonka mielestä onni on tehdä.

Aiemmat blogikirjoitukset

  1. Ole parempi ja menesty
  2. Valmentajuuden tilinpäätös
  3. Faija
  4. Voittamisesta ja kakun leipomisesta
  5. Värisevä sielu
  6. Kirkkaus on merkityksellisyyden ydin
  7. Miten tehdä strategian rakennusprosessi, jolla on vaikutusta
  8. Kiitos innovoinnista VJS-yhteisö!