Vantaan ykkösnaiset

VJS-logoToukokuun kuukauden joukkueeksi valittua VJS:n Naisten edustusjoukkuetta voi kutsua sananmukaisesti Vantaan Ykkösnaisiksi. Valtakunnan toiseksi korkeinta sarjatasoa – Naisten Ykköstä – pelaava joukkue ansaitsisi palstatatilaa enemmän kuin olemme ehtineet heille antaa. Korjataan asia nyt ja jatkossa.

VJS:n Naisten joukkue ja SM-sarjaa pelaava B-tytöt muodostuvat pelaajista, joista osaa pelaa molemmissa joukkueissa. VJS voi olla ansaitusti ylpeä, sillä erityisesti naisten pelaajapolku kohti valtakunnan huippua on toimiva. Pienistä futisprinsessoista alkava tyttöjen jalkapallotaival voi oman seuran sisällä edetä SM-sarjaa pelaavan B-tyttöjen kautta kohti Naisten joukkuetta, joka taituroi Suomen toiseksi korkeimmalla sarjatasolla. Kun rahkeet ja into yltävät vielä korkeammallekin, toimii yhteistyö PK-35 Vantaan naisten liigassa pelaavaan joukkueeseenkin päin erinomaisesti.

VJS:n tyttö- ja naispelaajia esiintyy säännöllisesti myös nuorten maajoukkueissa ja se kertoo kestävästä ja hyvästä toiminnasta.

Nuoret junioripelaajat tarvitsevat urheilussakin esikuvia. Naisten ottelut jatkuvat ja jokainen pelitapahtuma on oiva paikka tulla kannustamaan oman seuran edustusjoukkuetta ja tuoda seuran pienempiä tyttö- ja poikajunioreitakin paikan päälle ihastelemaan hyvää jalkapalloa. Seuraava ottelu on sunnuntaina 12.6. Turussa ja kotiottelutunnelmaan päästään taas la 18.6. klo 15:30, jolloin vieraaksi Myyrmäki stadionille saapuu JyPK.

 

NAISTEN YKKÖNEN TULOSPALVELU

NAISTEN YKKÖNEN – VJS:N OTTELUOHJELMA