Vielä on nopeille tilaa tammikuussa käynnistyvissä Futistiimeissä!

Futistiimi_A2_juliste4- ja 5-vuotiaille tytöille ja pojille tarkoitetut Futistiimit ja 3-vuotiaille tarkoitetut Lapsi-vanhempi-palloilukerhot käynnistyvät taas tammikuussa. Vielä on paikkoja Futistiimeissä, kun ilmoittaudut pian. Pomppaa mukaan palloilukerhoon!

FUTISTIIMIT: 2010- ja 2011-syntyneille pojille ja tytöille tarkoitettuihin Futistiimeihin voit tutustua ja ilmoittautua täältä. Osa kevään ryhmistä on jo täynnä, mutta tilaa on vielä Kivistössä, Ylästössä sekä Myyrmäen ja Martinlaakson jälkimmäisissä ryhmissä.

LAPSI-VANHEMPI-PALLOILUKERHOT: 2012-syntyneille tytöille ja pojille tarkoitettuihin Lapsi-vanhempi-palloilukerhoihin  voit tutustua ja ilmoittautua täältä. Kevään ryhmä Kivistössä on jo täynnä.

Kevään 2016 kaikki ryhmät käynnistyvät vaihdellen joko viikolla 1 (sunnuntain-ryhmät 10.1.2016) tai viikolla 2 (maanantain-ryhmät 11.1.2016).

Tervetuloa mukaan – jalkapallo on kiva laji!