Taru Nyholmista VJS:n kehityskoordinaattori

Taru Nyholm aloittaa Vantaan Jalkapalloseuran kehityskoordinaattorina marraskuun alussa. Nyholmin palkkaus on osa VJS:n toiminnan kehittämistä strategian mukaisesti. Kehitystyön lähtökohtana ovat  seuran missio: ”Jalkapalloa jokaiselle” ja visio: ”Suomen paras kasvattajaseura” .

Toimi on uusi, ja Nyholmin tehtävänä on nykyisiä jäseniä, alueen muuta väestöä ja yrityksiä palvelevien liikuntapalvelukonseptien kehittäminen ja lanseeraaminen. Tavoitteena on liikuttaa alueemme ihmisiä laajemmin monipuolisella ja matalan kynnyksen toiminnalla.

Nyholmin tausta urheilutoimittajana, liikunnanohjaajana ja maajoukkuepelaajana luo erinomaisen alustan tehtävän menestyksekkääseen hoitamiseen.  Hän omaa laajan kokemuksen lasten, aikuisten ja erityisryhmien liikunnanohjauksesta. Työ urheilutoimittajana, sekä liikunnan kenttä- ja järjestöelämän tuntemus, antavat hänelle näkökulmaa tarkastella asioita uusista suunnista ja tarvittaessa kriittisestikin. Nyholm sukkuloi luontevasti niin huippu-urheilun kuin terveysliikunnan toimijana.

Lisätietoja:

Veli-Matti Yli-Rinne
Toiminnanjohtaja
VJS ry
p. 0505513141
@. veli-matti.yli-rinne[at]vjs.fi