MENESTYSVIIKONLOPPU: VJS:n B-tytöille SM-hopeaa – B-pojat selvittivät paikkansa SM-karsintaan 2014

B-tytöt SM-hopeaa

VJS:n B-tytöt pelasivat SM-finaalin Kuopiossa Pallokissoja vastaan. Tiukassa finaalissa ensimmäiset maalit tehtiin vasta rangaistuspotkukilpailussa, kun jatkoajallakaan joukkueet eivät saaneet toisistaan selvää. Tällä kertaa kotijoukkue Pallokissat vei rangaistuspotkukilpailun tuloksin 5-4.

VJS:lle kuitenkin upeasti SM-hopeaa pääosin 1997-syntyneiden tyttöjen ringillä. B-tyttöjen sarjassa pelasi tällä kaudella 1995-1997-syntyneitä pelaajia.

B-pojat SM-karsintaan kaudelle 2014

VJS B-pojat selvittivät upeasti tiensä kauden 2014 SM-karsintaan. Viimeisen kierroksen ottelussa VJS voitti HooGeen 7-1 maalintekijöinä Arttu Ketola 2, Wares Halimi 2, Janne Helenius, Niklas Tallqvist ja Juuso Hirvonen.

VJS B1 joukkueen avoimet harjoitukset kaudelle 2014 alkaa viikolla 44